Вход


Статистика


Вопросов

10102

Советов

24049

  • просмотров

    664

    советов

    2

    Чи дійсно це була любов - Решенный вопрос

    Сьогодні 4 травня 2014 p. - 2 роки, 2 місяця пройшло з того часу, як ми познайомились. Це досить не малий термін, якщо ще й враховувати те, що ми розмовляли кожного дня. З цей час сталося багато доброго і ще більше поганого. Початкові місяці нашого зустрічання - це був для мене рай на землі! Я ніколи не могла навіть подумати, що люди так сильно, щиро і вірно вміють кохати. Щоранку я прокидалася з думкою про нього, коли його бачила відразу усмішка з’являлась на обличчі. Жодні посторонні думки чи поради не впливали на наші стосунки! Мені говорили, що він ще замолодий, йому говорили, що я вже старша, та це на нас не впливало. Я не знаю що сталось, але після півроку наших стосунків все почалось розвиватись в іншу сторону. Почали лунати образи в мою сторону, приниження, людина більше не зважала на мою думку. Якщо раніше, будучи на відстані ми засинали разом, то тепер ні, якщо раніше ми часто зізвонювались, то тепер рідко, якщо раніше були фрази я тебе люблю, скучаю, маська, зайка, то тепер це лунає тільки з моєї сторони. Ми домовились не заходити в соціальні мережі і от 2 роки, як ми туди не заходимо, але всі фото і дані залишилися. Вчора він знайшов мою сторінку через пошукову систему і заново переглянув фото. На них я з друзями, одногрупниками (чоловіча стать), коментарі -“гарна” -”дякую, сонечко” ось такого типу! Після цього було сказано, що я дівчина легкої поведінки, що йому така не потрібна і нам треба розійтись. Порадьте, будь ласка , як мені дальше бути, чи дійсно є в тому моя вина? Справ в тім, що у мене крім нього нікого немає з близьких, ні подруг, ні рідних і мені надзвичайно важко.


    Могут советовать: Все пользователи

У Вас назрел похожий вопрос? - Задайте его здесь! Задать свой вопрос!



Советы:

  • Рейтинг:

    +5.0
    Автор вопроса
    -
    Другие
    Ваші стосунки схожі більше на пристрасть, тобто кохання швидко спалахнуло і так швидко згасає. Цікаво, що після 2-х років він чогось зайшов на вашу сторінку і почав переглядати фото, ніби шукаючи якийсь привід для розставання і аргументів чому ви не підходите йому. Ви ще досить молода, обміркуйте все. Ніколи не пізно знайти друзів, знайомих, навіть тут, якщо вам важко спарвитися з вашою проблемою, можна з кимось поговорити, поділитися переживаннями.

    Посоветовали 9 лет назад

    • дякую)

      9 лет назад

  • 2

    Рейтинг:

    +5.0
    Автор вопроса
    -
    Другие
    А скільки йому років? Можливо, він насправді занадто молодий і йому не потрібні серйозні стосунки? Якщо чесно, то не дуже зрозуміло, які взагалі у вас були стосунки, але якщо він став так себе поводити та ображати вас, то це поганий знак, адже ви й самі розумієте, що на кохану людину не будуть так говорити. Я вам співчуваю, але якщо він дійсно хоче розірвати відносини, то ви вже нічего не зможете зробити. Зробіть перерву у стосунках, дайте йому час зрозуміти чого він насправді хоче. Тут немає вашої провини, часто трапляється, що почуття зникають. Не тримайте його, відпустіть, можливо це не ваша людина. Час покаже.

    Посоветовали 9 лет назад

    • йому 19, мені 22. стосунки були такі що можна було тільки позаздрити, а потім якось так раптово....

      9 лет назад

    • Якщо вам здається, що все змінилося дуже раптово, спробуйте з ним поговорити, знайти причини такої зміни поведінки. На жаль, у 19 років мало хто сприймає стосунки серйозно, Це такий вік, коли сьгодні здається, що знайшов вічне кохання, а завтра вже інша сподобалась. Я не кажу, що у вас така сама ситуація, це залежить від самої людини в першу чергу. Тому, я думаю, що відверта розмова допоможе зрозуміти в чому проблема.

      9 лет назад

    • дякую

      9 лет назад

Посоветовать

Ваш вывод по вопросу "Чи дійсно це була любов"

Помощь: как, зачем и о чем писать вывод?

Cовет:

Мой вывод:

Как изменится мое поведение:

Нравится

Зачем делать выводы

Прочитав совет другого человека очень важно сделать свой собственный вывод и принять новое решение, исходя из собственного воспитания и ценностей. А ещё лучше, обозначить несколько первых шагов по выходу из сложившейся ситуации. Для изменения жизни особенно важны новые действия! Результат невозможен без действий! Это, как план.

P.S. Обычно люди ограничиваются новым пониманием, хотя на самом деле понимание не меняет поведение, оно это делать не умеет. «Знать, понимать» и «делать» к сожалению не есть синонимы, между ними большое расстояние. К примеру, все люди всё понимают, но продолжают совершать некачественные действия, поступки. Причина – нет пошагового алгоритма простых, конкретных, отчётливых, комфортных ДЕЙСТВИЙ на ближайшее время. Главное требование к действиям – поведенческая определённость. «Полюблю себя» – это не действие. Это принятое решение. А «куплю себе новые туфли» или «сегодня вечером скажу мужу о своём пожелании» это действия и именно они изменят Вашу жизнь в лучшую сторону.

Кто такой Гуру?

Гуру - это умудрённый опытом старенький монах из горного Тибетского монастыряПодмигиваю, которому по-настоящему хорошо с самим собой.

Поскольку, этот Буддистский Мудрец - ПросветлённыйАнгел, его истолкования наших ситуаций бесценны по своей лёгкости, простоте, отчётливости и оптимизму.

Зная о нашей умственной привычке - искать везде проблемыДразнюсь, он согласился поучавствовать в нашем проекте.

Это согласуется с его Духовной Миссией - проповедовать лёгкость, беззаботность, умиротворённость и позитив.Улыбаюсь

Если хочешь, воспользуйся его советом!

Если у Тебя реальная проблемаПодмигиваю и текстового формата для её решения недостаточно - пообщайся час-полтора с Guru в скайпе! Запрос на скайп-коучинг напиши ему в личных сообщениях или по адресу kosikvv@rambler.ru

Последние 5 советов Гуру:

Examples