Вход


Статистика


Вопросов

10102

Советов

24049

  • просмотров

    821

    советов

    2

    знайти правильний вихід..
    ВРЯТУЙТЕ МЕНЕ!!!! Привіт, мені 18 років і я себе ненавиджу..Я маю хлопця(думала навіть що кохаю його), який мене кохає.Ми разом майже рік і він сподівається на весілля, але я навчаюсь за кордом і останні три місяці ми спілкувалися лише в режимі он-лайн. Мої батьки і всі рідні кажуть що він мені не пара і що мені потрібен хтось інший..Вже років 5 я знайома з одним хлопцем..у нас завжди було якесь незвичне відношення один до одного..мені завжди хотілося стосунків з ним..і лише зараз  ми почали дуже тісно спілкуватися...у нас було лише одне побачення і по-моєму я закохалась...я була веселою на тому побаченні і можливо часто ображала його своїми жартами..було кілька моментів коли ми могли поцілуватися, але цього не сталося..але все-одно я була на 7 небі від щастя після тієї зустрічі і з нетерпінням чекала наступної..але вже 4 дні ми не зустрічаємось..(ми бачимось через те що у нас є спільні знайомі на одному з ринків міста і там ми багато спілкуємось)...і вконтакті теж часто...він завжди робить якісь компліменти, натяки і я починаю сподіватися на якесь продовження але потім він трохи як кажуть зараз "морозиться" і тоді я починаю думати що в нас нічого не вийде, але як тільки це стається він знову починає мені то дзвонити то писати..і так по-колу...вже кілька днів він зайнятий і ми не бачимось..а мені дуже хочеться ще хоч раз провести вечір з ним..це для мене дуже важливо..але оскільки цього не стається я починаю шукати причину в собі( в своїй зовнішньості, в своїй поведінці і так далі) і потрои починаю себе просто ненавидіти..в мене почалася жахлива депресія..я плачу злюсь і як навіжена чекаю на смс від нього..я просто не знаю чому немає ніякого продовження..мені було б легше якби він просто сказав що я йому не підходжу чи що в нього хтось є..а так..якась невиясненість..а мій хлопець??..я хочу з ним розійтись бо коли він поруч то все добре..але крои його нема я розумію шо він мені не потрібен..я пару разів намагалася з ним розійтись але він просто мене не відпускає...давить на жалість і тримає біля себе.. ЩО МЕНІ РОБИТИ?????

    Могут советовать: Все пользователи
    • Задал:
    • Аноним
    • 11 лет назад

У Вас назрел похожий вопрос? - Задайте его здесь! Задать свой вопрос!



Советы:

Автор вопроса скрыл советы.

Посоветовать

Ваш вывод по вопросу "знайти правильний вихід.."

Помощь: как, зачем и о чем писать вывод?

Cовет:

Мой вывод:

Как изменится мое поведение:

Нравится

Зачем делать выводы

Прочитав совет другого человека очень важно сделать свой собственный вывод и принять новое решение, исходя из собственного воспитания и ценностей. А ещё лучше, обозначить несколько первых шагов по выходу из сложившейся ситуации. Для изменения жизни особенно важны новые действия! Результат невозможен без действий! Это, как план.

P.S. Обычно люди ограничиваются новым пониманием, хотя на самом деле понимание не меняет поведение, оно это делать не умеет. «Знать, понимать» и «делать» к сожалению не есть синонимы, между ними большое расстояние. К примеру, все люди всё понимают, но продолжают совершать некачественные действия, поступки. Причина – нет пошагового алгоритма простых, конкретных, отчётливых, комфортных ДЕЙСТВИЙ на ближайшее время. Главное требование к действиям – поведенческая определённость. «Полюблю себя» – это не действие. Это принятое решение. А «куплю себе новые туфли» или «сегодня вечером скажу мужу о своём пожелании» это действия и именно они изменят Вашу жизнь в лучшую сторону.

Кто такой Гуру?

Гуру - это умудрённый опытом старенький монах из горного Тибетского монастыряПодмигиваю, которому по-настоящему хорошо с самим собой.

Поскольку, этот Буддистский Мудрец - ПросветлённыйАнгел, его истолкования наших ситуаций бесценны по своей лёгкости, простоте, отчётливости и оптимизму.

Зная о нашей умственной привычке - искать везде проблемыДразнюсь, он согласился поучавствовать в нашем проекте.

Это согласуется с его Духовной Миссией - проповедовать лёгкость, беззаботность, умиротворённость и позитив.Улыбаюсь

Если хочешь, воспользуйся его советом!

Если у Тебя реальная проблемаПодмигиваю и текстового формата для её решения недостаточно - пообщайся час-полтора с Guru в скайпе! Запрос на скайп-коучинг напиши ему в личных сообщениях или по адресу kosikvv@rambler.ru

Последние 5 советов Гуру:

Examples