Вход


Статистика


Вопросов

10102

Советов

24049

  • просмотров

    1016

    советов

    1

    розвод - Решенный вопрос
    добрий день!поможіть прийняти правильне рішення! я жи зі своїм чоловіком вже 5 років,на протязі всього часу він пє,і я і мої батьки була не раз побиті після чого ми на деякий час роставалися але знову мирилися(заради дітей), навіть з роддому не міг мене нормально забрати якби не батьки, потім був викидиш (він казав що винуваті у всьому тато і мама), з другою дитиною я захворіла на неврологічну хворобу(синдром гієна-барри), я не могла ходити, коли мене привезли додому на другий день він так напився що почав бушувати,мене кидати,дитину обзивав (їй 4 рочки),маму побив і казав що це ми його спровокували. ми розійшлися на 3 місяці але якась частка мене хотіла з ним помиритися, ми помирилися з умовою що він не буде пити. він пив спочатку не дуже багато потім більше, тиждень тому знову почав викрикати шо він нас заріже всіх поріже намагався вдарити але в мене на руках був син,зато покрутив всім руки дочку пообзивав су..ю, тварью і так дальше,вона 2 дні після того говорила шо не хоче щоб тато зарізав маму, бабу, діда.я рішила розвестися думала може це його зупине ,він два чи три дні пив і викрикував ті самі слова, тепер просить його пробачити, каже що більше так не буде але я вже йому не вірю і сумніваюсь поможіть прийняти правильне рішення, будь ласка,я не знаю що робити далі?

    Могут советовать: Все пользователи

У Вас назрел похожий вопрос? - Задайте его здесь! Задать свой вопрос!



Советы:

  • 1

    Рейтинг:

    +5.0
    Автор вопроса
    +5.0
    Другие (1)
    Я не люблю радити розлучатись, а завжди більш схилявся до знаходження компромісів. Цього разу я відійду від своїх принципів, але так, як життя ваше і вам потім жити з прийнятим рішенням, тому поставтесь до моїх слів не як до поради, а як до субєктивної думки.
    1. По-перше. Де ваша жіноча гордість??!! Вас бють ви терпите, вас матюкають ви терпите, ображають ваших батьків ви терпите...! І все це потім пробачаєте! Ви мазохістка і від цього отримуєте задоволення??? Він вже знає, що щоб він не робив, йому все зійде з рук і йому все пробачать і відповідно чим далі тим більше буде бушувати! І його ви вже не зупинете, тому що він вас вже має ні за що! І якщо в вас є ще хоч крапля, як не жіночої гордості, так звичайної людської гідності, кидайте його і живіть хоч сама, але гідно і спокійно!
    2. По-друге. Ну, яка ви жінка ми розібрали. Но що ви за мати?? Я розумію, що не ви винні і що вам вся ця ситуація не подобається, але ви про дітей подумали??? Що з них виросте коли вони це все (крики, побиття, мати...) будуть регулярно бачити? Вам наплівать на їх психічний та нервовий стан?? Де ваш інстинкт материнства? Не знаю, як хто, але якби моїм дітям хоч щось загрожувало, я б приклав всі сили, щоб оберегти їх, а ви ворога навпаки впустили до хати! Побережіть як не себе, то дітей! Дайте їм вирости нормальними і врівноваженими, а не зашуганими невротиками! Женіть такого горе-батька в шию!

    Посоветовали 11 лет назад

    • дякую за вашу думку... і за те що дали мені прочухана.я маю гордість, люблю своїх дітей, і вже прийняла правильне рішення. (ліпше пізно ніж ніколи)

      11 лет назад

Посоветовать

Ваш вывод по вопросу "розвод"

Помощь: как, зачем и о чем писать вывод?

Cовет:

Мой вывод:

Как изменится мое поведение:

Нравится

Зачем делать выводы

Прочитав совет другого человека очень важно сделать свой собственный вывод и принять новое решение, исходя из собственного воспитания и ценностей. А ещё лучше, обозначить несколько первых шагов по выходу из сложившейся ситуации. Для изменения жизни особенно важны новые действия! Результат невозможен без действий! Это, как план.

P.S. Обычно люди ограничиваются новым пониманием, хотя на самом деле понимание не меняет поведение, оно это делать не умеет. «Знать, понимать» и «делать» к сожалению не есть синонимы, между ними большое расстояние. К примеру, все люди всё понимают, но продолжают совершать некачественные действия, поступки. Причина – нет пошагового алгоритма простых, конкретных, отчётливых, комфортных ДЕЙСТВИЙ на ближайшее время. Главное требование к действиям – поведенческая определённость. «Полюблю себя» – это не действие. Это принятое решение. А «куплю себе новые туфли» или «сегодня вечером скажу мужу о своём пожелании» это действия и именно они изменят Вашу жизнь в лучшую сторону.

Кто такой Гуру?

Гуру - это умудрённый опытом старенький монах из горного Тибетского монастыряПодмигиваю, которому по-настоящему хорошо с самим собой.

Поскольку, этот Буддистский Мудрец - ПросветлённыйАнгел, его истолкования наших ситуаций бесценны по своей лёгкости, простоте, отчётливости и оптимизму.

Зная о нашей умственной привычке - искать везде проблемыДразнюсь, он согласился поучавствовать в нашем проекте.

Это согласуется с его Духовной Миссией - проповедовать лёгкость, беззаботность, умиротворённость и позитив.Улыбаюсь

Если хочешь, воспользуйся его советом!

Если у Тебя реальная проблемаПодмигиваю и текстового формата для её решения недостаточно - пообщайся час-полтора с Guru в скайпе! Запрос на скайп-коучинг напиши ему в личных сообщениях или по адресу kosikvv@rambler.ru

Последние 5 советов Гуру:

Examples