Вход


Статистика


Вопросов

10102

Советов

24049

  • просмотров

    503

    советов

    3

    Варто чи ні?..
    Мені 23. І вік уже говорить про те, що можна і про серйозні стосунки задуматись. Вже років 8 (після першого кохання) нічого вартого уваги особо і не було. Останніх 5 потратила на те, щоб переконатись: воно того не вартувало... Ніхто мене не тОркав... І от - закохалась) Хлопець цікавий, самодостатній, розумний, гарний і все таке. Спілкуємось в соцмережах, ходили в кіно з його ініціативи і в театр з моєї. Ці 2 вечори поруч з ним - сказати, що чудові, то нічого не сказати. Знаки уваги є, але я не знаю чого чекати. Наші спільні друзі наполегливо рекомендують "взяти його в оборот"(бо сам може тягти довго), а там він уже буде най-най і робитиме все для наших стосунків)  В нього попередні не дуже гарно закінчились і тепер з пересторогою до дівчат відноситься. Чесно,він мені дуже подобається і я б хотіла поруч бачити саме його, але не знаю чи варто прислухатись до цих порад чи ні. Натяки на стосунки вроді як є. І ще... Коли він обняв мене, було таке відчуття, що я на долю секунди втратила свідомість... Коли взяв за руку- як током бабахає... Через 5 хв після знайомства нам було так комфортно, ніби 100 років знайомі... Як правильно себе поводити зараз, щоб не "відлякати" його своєю поведінкою? 

    Могут советовать: Все пользователи
    • Задал:
    • Аноним
    • 7 лет назад

У Вас назрел похожий вопрос? - Задайте его здесь! Задать свой вопрос!



Советы:

  • 1

    Рейтинг:

    -
    Автор вопроса
    -
    Другие
    Просто спілкуйтесь, шукайте спільні теми, робіть щось разом:) але не будьте нав'язливими

    Совет основан на личном опыте

    Посоветовали 7 лет назад

    •   Аноним, автор вопроса
      в цьому ключі і є)

      7 лет назад

  • Рейтинг:

    -
    Автор вопроса
    -
    Другие
    Просити Бога щоб показав в життєвих ситуаціях хто він є. Чи порядна і чесна людина.Чи добрий і заботливий.Чи любить дітей.Добре взнати хто його батьки.Чи живуть добре разом і добрі в них відносини з іншими людьми.Якщо там порядна сімья то це можливо ваш майбутній чоловік від Бога.Не спішіть.Живіть по заповідям Божим і ні в якому випадку не лягайте в блудну постіль до весілля.Просіть Господа кожний день і прислухайтесь до сердця а не почуттів.Слухайте серцем і розумом,а не коливанням крові і просіть Бога не помилитись в цій людині.

    Посоветовали 7 лет назад

  • Рейтинг:

    -
    Автор вопроса
    +5.0
    Другие (1)
    Якщо ви така емоційна і чуттєва, то чому б і не показати це?:)
    Розумію, що вас до нього тягнет.Но у вас вже були відносини і тепер
     ви повинні вже знати, що цього мало.
    Ви повинні вирішити для себе, що в чоловікові для вас важливіше всього.
    І
    що ви ніколи не можете прийняти.
    Це дуже важливо.Сподіватися, що він потім зміниться-не можна.Це або є у нього, чи ні.



    Посоветовали 7 лет назад

    •   Аноним, автор вопроса
      практично ніхто не міняється, це я вже знаю...
      а як йому це показати? я боюсь його "відлякати" своїми діями...

      7 лет назад

    • Не женіть коней.Нехай все відбувається поступово.Але при цьому залишайтеся собою.Підлаштовуватися під нього не варто.Краще відразу озвучувати свої погляди на відносини.А якщо такий полохливий, то і хай сидить собі в куща:)

      7 лет назад

    •   Аноним, автор вопроса
      Просто вже хочеться нормальних стосунків,а ті всі соплі-воплі задобали вже, набридли... от і треба думати...

      7 лет назад

Посоветовать

Ваш вывод по вопросу "Варто чи ні?.."

Помощь: как, зачем и о чем писать вывод?

Cовет:

Мой вывод:

Как изменится мое поведение:

Нравится

Зачем делать выводы

Прочитав совет другого человека очень важно сделать свой собственный вывод и принять новое решение, исходя из собственного воспитания и ценностей. А ещё лучше, обозначить несколько первых шагов по выходу из сложившейся ситуации. Для изменения жизни особенно важны новые действия! Результат невозможен без действий! Это, как план.

P.S. Обычно люди ограничиваются новым пониманием, хотя на самом деле понимание не меняет поведение, оно это делать не умеет. «Знать, понимать» и «делать» к сожалению не есть синонимы, между ними большое расстояние. К примеру, все люди всё понимают, но продолжают совершать некачественные действия, поступки. Причина – нет пошагового алгоритма простых, конкретных, отчётливых, комфортных ДЕЙСТВИЙ на ближайшее время. Главное требование к действиям – поведенческая определённость. «Полюблю себя» – это не действие. Это принятое решение. А «куплю себе новые туфли» или «сегодня вечером скажу мужу о своём пожелании» это действия и именно они изменят Вашу жизнь в лучшую сторону.

Кто такой Гуру?

Гуру - это умудрённый опытом старенький монах из горного Тибетского монастыряПодмигиваю, которому по-настоящему хорошо с самим собой.

Поскольку, этот Буддистский Мудрец - ПросветлённыйАнгел, его истолкования наших ситуаций бесценны по своей лёгкости, простоте, отчётливости и оптимизму.

Зная о нашей умственной привычке - искать везде проблемыДразнюсь, он согласился поучавствовать в нашем проекте.

Это согласуется с его Духовной Миссией - проповедовать лёгкость, беззаботность, умиротворённость и позитив.Улыбаюсь

Если хочешь, воспользуйся его советом!

Если у Тебя реальная проблемаПодмигиваю и текстового формата для её решения недостаточно - пообщайся час-полтора с Guru в скайпе! Запрос на скайп-коучинг напиши ему в личных сообщениях или по адресу kosikvv@rambler.ru

Последние 5 советов Гуру:

Examples